For en uke!!! (rebeccapark)
Forside Add meg Om meg Kontakt

For en uke!!!Heihei!!

Mandag: Jeg våknet veldig seint, ca kl 3 på dagen. Sto opp og spiste frokost, spurte kamerat av meg om han var klar til å trene. Dro vi på Fresh Fitness og trene ca time og eg måtte kjøre hard trening da. Jeg var ikke klar for eg var litt dårlig etter helgen. Kom meg hjem og da var det bare å lage mat og slappe av resten av kvelden. 

Tirsdag: Jeg var med venninna min, Mari hele dagen. Vi dro til fysioterapi for Mari hadde time der, etter det vinmonopolet for å kjøpe champagne. Vi var på Gulskogen storsenter, kjøpe rideutstyr, men endte opp med å stikke til horze i lier og tilbake til gulskogen. Da var begge oss sulten så vi stakk på sushi restaurant, eg tok sushi og Mari tok wok med nudler. Vi stor koste oss masse og eg fikk kjøpt meg sko og treningstøy. Jeg ble så forelska i sko og da måtte jeg bare kjøpe den, jeg hadde egentlig ikke planer å kjøpe noe egentlig.  Vi var ikke hjemme før kl 8 på kvelden og da var middag for meg og slappe av resten av kvelden. 

Onsdag: Sto opp tidlig og dro til byen for eg måtte ordne ting og hadde møte. Jeg var så stressa for eg hadde bare 20 min og ordne alt med papirer og sånt før eg skulle på møte. Når møte var ferdig så dro jeg på Fresh Fitness og trente. Da var det bare å kjøre hard trening, dro hjem etter det. Jeg spiste middag og dusjet, men jeg ble spurt bort til Diva, utested. Jeg valgte å reise igjen og møtte mange folk og hadde gøy der. Jeg og Rebekka dro hjem til henne og la oss kl 4-5 tiden. 

Torsdag: Våknet seint og eg dro hjem. Jeg gikk ut på hagen og sola meg ca 2 timer eller noe. Måtte eg gjøre meg klar, dusje, sminke, spise og sånt før eg skulle på Kick off med frivillige, Elvefestival, kom meg dit i tide. Møtte andre som eg skal jobbe med i elvefestival konserten, jeg skal jobbe på bar både fredag og lørdag. Vi, frivillige fikk masse informasjoner og kunne spørre om vi lurte på noe. Vi drakk øl, cider, brus og pratet utover kvelden. Jeg dro videre til Z, utested, for jeg lovte venninna mi å komme dit. Jeg møtte mange kjente og det var koselig, full fest, drikke, musikk, sunget og danset masse. Jeg var der langt ut på natta og koste meg masse!! Jeg og kamerat gikk ut for å gå en tur rundt i byen, vi skravlet masse og koset oss. Etter dt dro vi på hotellet og sov.

Fredag: Eg og kamerat våknet tidlig for han skulle på jobb og jeg hjem. Jeg kom meg hjem og sov kanskje times tid, mamma kom og henta meg for vi skulle til byen og ordne noe hos banken og kjøpe bursdag gave til bror min. Jeg fikk lov å øvelsekjøre denne gangen, for mamma ekke noe glad i å la meg kjøre. Jeg har kjøpt meg nye sko igjen.

Lørdag: Idag har eg sovet lenge for eg var helt slått ut etter 2 ville kvelder. Lå ute og sola meg en stund, så spurte stefaren min om å øvelse kjøre rundt. Jeg sa selvfølgelig ja og kledde på meg og inn i bilen. Kjørte kanskje 1 til 2 timer og kom oss hjem. Jeg fikk bare slappe av 2 min, så måtte eg klippe mamma og stefaren min. spiste middag, taco og det var godt. Resten av kvelden var det bare å slappe av for det skjedde ikke noe stort i kveld. Da hadde jeg tid å blogge hva som har skjedd og sånt.


Kick off og james bond fest på Z

 

Hva har du gjort denne uka??
Hadde du mye å gjøre denne uka??


Rebecca Park♠

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Rebecca Park

  Jeg heter Rebecca, 96 modell og bor i Drammen. Jeg er en glad jente og smiler hele tiden. Trener på Fresh fitness.

  Kategorier


  Hverdagen New in Om meg

  Arkiv


  August 2015 Oktober 2013

  Siste innlegg


  Elvefestival konserten: opprigg For en uke!!! New In: Sko og treningstøy Sommer 2015 Hvem er jeg?

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits